Jouw toekomst bij D'Ieteren

Waarom zijn wij de ideale werkgever?

We inspire you!

Kom bij D'Ieteren werken! Elke dag opnieuw beleven wij onze waarden met passie. Bij ons ben je zoveel meer dan een werknemer. Jij bent de motor van onze toekomst!.

We connect you!

Onze kracht schuilt in onze verschillen en die laten ons toe iets te creëren dat écht uniek is. Hier stimuleren we je om jezelf te zijn, om authentieke banden te smeden en trots te zijn omdat je elke dag het verschil maakt.

We empower you!

Ga achter het stuur van je carrière zitten. Dompel je onder in een wereld waar alles mogelijk is, waar je grenzeloos kunt groeien en jezelf ontwikkelen.

Description of image

Wil je de grote D’Ieteren-familie versterken?

Begin een verrijkende carrière bij D'Ieteren. Je wordt er een onmisbare schakel in een team dat altijd in beweging is. Bij ons gaan samenwerking en innovatie hand in hand. Het resultaat is een omgeving waar iedere functie telt en waar elk zijn stempel kan drukken op de toekomst van mobiliteit. Dit is jouw unieke kans om mee geschiedenis te schrijven.

Dringend gezocht

We zijn bij D'Ieteren actief op zoek naar gepassioneerde mensen. Je krijgt er de kans om samen met een toegewijd team te werken aan projecten die er écht toe doen, waarin jouw bijdrage kostbaar is en je werk een echte impact heeft. Solliciteer vandaag nog!.

Team Lead Java Architect

  • IT
  • Contract van onbepaalde duur
  • Hybride

BE 1420 Brabant Wallon

Als Team Lead Java Architect geef je leiding aan een team van 6 ontwikkelaars (front end & back end) in een Agile omgeving, terwijl je optreedt als JAVA architect.

District Manager VW

  • Commercial Relations
  • Contract van onbepaalde duur
  • Hybride

BE 3070 Vlaams Brabant

Als District Manager VW bestaat uw rol uit het ondersteunen, begeleiden en coachen van de concessiehouders in hun performanties en commerciële prestaties ten einde de kwalitatieve en kwantitatieve ver