Jouw toekomst bij D'Ieteren

Waarom zijn wij de ideale werkgever?

We inspire you!

Kom bij D'Ieteren werken! Elke dag opnieuw beleven wij onze waarden met passie. Bij ons ben je zoveel meer dan een werknemer. Jij bent de motor van onze toekomst!.

We connect you!

Onze kracht schuilt in onze verschillen en die laten ons toe iets te creëren dat écht uniek is. Hier stimuleren we je om jezelf te zijn, om authentieke banden te smeden en trots te zijn omdat je elke dag het verschil maakt.

We empower you!

Ga achter het stuur van je carrière zitten. Dompel je onder in een wereld waar alles mogelijk is, waar je grenzeloos kunt groeien en jezelf ontwikkelen.

Description of image

Wil je de grote D’Ieteren-familie versterken?

Begin een verrijkende carrière bij D'Ieteren. Je wordt er een onmisbare schakel in een team dat altijd in beweging is. Bij ons gaan samenwerking en innovatie hand in hand. Het resultaat is een omgeving waar iedere functie telt en waar elk zijn stempel kan drukken op de toekomst van mobiliteit. Dit is jouw unieke kans om mee geschiedenis te schrijven.

Dringend gezocht

We zijn bij D'Ieteren actief op zoek naar gepassioneerde mensen. Je krijgt er de kans om samen met een toegewijd team te werken aan projecten die er écht toe doen, waarin jouw bijdrage kostbaar is en je werk een echte impact heeft. Solliciteer vandaag nog!.

Safety Manager

  • HR
  • Contract van onbepaalde duur
  • Hybride

BE 3070 Kortenberg

Als Safety Manager is het jouw missie om een veilige en gezonde werkomgeving te waarborgen voor alle medewerkers.

Internal Auditor

BE 1050 Ixelles

Ben je op zoek naar een uitdagende rol waarin je een cruciale bijdrage kunt leveren aan het verbeteren van efficiëntie, compliance en risicobeheer? Als Internal Auditor bij D'Ieteren Automotive voer j

Technical Application Manager

  • IT
  • Contract van onbepaalde duur
  • Hybride

BE 3001 Leuven

De Fleet Technical Application Manager (Lead) is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de ontwikkeling, implementatie en werking van de Fleet Contract Management applicaties binnen onze organisat