Commercial Relations
Sales Planning & Prices Analyst Skoda | D'Ieteren Automotive | Kortenberg

Sales Planning & Prices Analyst Skoda | D'Ieteren Automotive | Kortenberg

D’Ieteren Automotive heeft al 215 jaar ervaring met mobiliteit. Daardoor zijn we toonaangevend voor de mobiliteit van morgen. We richten ons resoluut op de toekomst en ontwikkelen we een steeds uitgebreider assortiment producten en diensten voor mobiliteit, die verder gaan dan het verkopen en verdelen van voertuigen. Met producten en diensten die aan uw behoeften beantwoorden, nu of in de toekomst, zijn wij klaar voor de uitdagingen van morgen.


Vijf Tsjechische letters die sinds het ontstaan in 1895 onafgebroken geavanceerde technologieën en uitvindingen hebben ontwikkeld. Bij ŠKODA werden het plezier van mobiliteit en alle technische uitvindingen eerst toegepast op de fiets, vervolgens op de motorfiets en uiteindelijk op de auto. De sleutel van het succes is duidelijk in de slogan: Simply Clever. Het merk wordt in meer dan honderd landen verkocht en heeft in een recordtijd de achtste plaats verworven in de rangschikking van inschrijvingen in België in 2020, met meer dan 20.000 nieuwe ingeschreven voertuigen, of een marktaandeel van 4,71%.


Functie
Verantwoordelijkheden
Als Sales Planning & Prices Analyst kom je binnen het dynamische Sales Planning & Prices-team in het hart van ŠKODA Import terecht. Je werkt actief mee aan de realisatie van de verkoops- en rentabiliteitsobjectieven van het merk. Je zorgt enerzijds voor belangrijke operationele support binnen het Sales Planning & Prices team, en biedt anderzijds een klantgerichte service aan ons dealernetwerk op commercieel gebied. Jouw takenpakket bestaat uit drie belangrijke sleutelelementen.

  1. Sales reporting: Beheren, ontwikkelen en analyseren van sales reporting tools met oog op realisatie en opvolging van de vooropgestelde KPI’s.
  2. Pricing & commerciële acties: Support in pricingbeheer en in het opstellen en parametreren van nieuwe commerciële acties in samenwerking met de Sales Planning & Prices collega’s.
  3. Productieplanning: beheer, opvolging en sturing van de productieplanning - samen met je collega Sales Planning & Prices Analyst - om zo de vooropgestelde interne en externe objectieven te kunnen behalen.

Profiel

  • Je bent nauwkeuring en analytisch ingesteld, met een passie voor cijfers en rapportering en hebt een goede kennis van Excel.
  • Je bent een dynamische en enthousiaste teamplayer met een flexibele ingesteldheid, die oplossings- en klantgericht is.
  • Je kan schriftelijk en mondeling vlot communiceren.
  • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en Frans en beheerst het Engels goed.
  • Je hebt een hoger diploma met een economische achtergrond.

Aanbod
In ruil voor al deze kwaliteiten bieden wij jou een aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen en tankkaart en de mogelijkheid om door te groeien in een onderneming dat toonaangevend is in de Belgische automotivesector.


Als conclusie stellen we dat D'Ieteren Automotive een belangrijke speler is in de markt met betrekking tot de veranderingen in de samenleving op vlak van mobiliteit. In een sterk evoluerende wereld blijven wij de toekomst voorbereiden. En we willen dat de mobiliteit van morgen vlot, comfortabel en betaalbaar is om uw sociale leven nog aangenamer te maken.