Commercial Relations
Area Sales Manager | Volkswagen D'Ieteren Finance | Leuven

Area Sales Manager | Volkswagen D'Ieteren Finance | Leuven

Area Sales Manager

Binnen het team van Area Sales Managers bent u de commerciële contactpersoon voor de Market Leaders van uw regio en tracht op die manier de verkoop van de producten en diensten van VDFin te stimuleren.

U zorgt voor de viermaandelijkse follow-up van de doelstellingen inzake leasing/verhuur, financiering, onderhoud/herstellingen (Wecare) en verzekeringen (Actel). In nauwe samenwerking met de Market Leaders definieert u de uit te voeren actieplannen en verstrekt u de nodige informatie, opleidingen en coaching aan hun verkopers.

U staat in permanent contact met onze interne teams, levert hen alle nodige informatie en deelt uw ervaring voor het opstellen van contracten en de opvolging van lopende dossiers voor de financieringen aan particulieren en leasingaanvragen voor verschillende merken.

U verzekert de follow-up op het terrein van onze commerciële acties en vormt het aanspreekpunt voor de ontwikkeling van onze financieringsoplossingen voor nieuwe en tweedehandswagens voor al onze Market Leaders.

Profiel: commercieel talent met goede communicatievaardigheden

U geniet van een hogere opleiding (master of bachelor) en hebt al ervaring in een commerciële functie.

Uw dynamiek en creativiteit vormen samen met uw onderhandelingsvaardigheden onmisbare troeven voor de ontwikkeling van de samenwerking met onze partners-concessiehouders.

U bent perfect tweetalig NL/FR en onderscheidt zich door uw proactiviteit, enthousiasme en zelfstandigheid.

Uw analytische geest zal u helpen de targets van uw regio te begrijpen en te interpreteren.

U bent een goede multitasker en slaagt erin uiteenlopende taken te volbrengen in nauw overleg met uw interne collega’s en de merken.

Deze boeiende functie zal u in staat stellen uw kennis van onze businessprocessen voor al onze financiële producten en diensten te ontwikkelen, in lijn met de "Market Area"-strategie.

U bent beschikbaar en flexibel en bereid om op te treden als ambassadeur van VDFin tijdens evenementen georganiseerd door onze merken: autosalon, opleidingen, presentatie van nieuwe producten...

Aanbod

In ruil voor al deze kwaliteiten bieden wij jou een aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen en de mogelijkheid om door te groeien in een onderneming dat toonaangevend is in de Belgische automotivesector.

#LI-KL1